CUM SA TE INGRASI DOAR LA FATA. CE SA FACI PENTRU OBRAJI MAI PLINI

by Sida Voicu
Nu ai probleme cu greutatea, dar ai obrajii cam osoşi? Eşti slabă şi vrei să ai o faţă mai plină, obraji cu aspect sănătos, sau pur şi simplu vrei să te îngraşi la faţă, pentru un look mai proaspăt? Iată cum să te îngraşi doar la faţă şi ce să faci pentru obraji mai plini în 5 paşi.

Pasul 1: Consumă alimente cu amidon

Ca să ai obraji mai plini, trebuie să începi să mănânci alimente pline de maidon şi carbohidraţi, cum ar fi pâine întegrală, orez, paste şi cartofi. Uleiurile vegetale, cum ar fi uleiul de măsline şi uleiul de in sunt la fel de bune pentru a te îngrăşa la faţă, fără sacrifici silueta.

Pasul 2: Creşte temporar nivelul cortizolului

Ca să îţi creşti nivelul de cortizol din sânge trebuie să începi să practici jogging, să faci aerobic şi să ridici greutăţi. Cortizolul este un hormon produs de corp atunci când eşti obosită, ceea ce îţi încetineşte metabolismul. Nu exagera cu exerciiile, pentru a nu dezvolta probleme de sănătate.

Pasul 3: Hidratarea este importantă

Bea cel puţin opt pahare de apă pe zi. Apa elimină toxinele şi bacteriile care te pot îmbolnăvi şi care te pot îngrăşa nesănătos. Apa îţi menţine şi nivelul glucozei normal şi scade risculd e hipoglicemii bruşte.

Facebook Comments