Cum s-a ales un chinez cu simbolul butonului „play” pe cap

by Cristian Dobre

Un om neindentificat din China s-a ales cu o tunsoare neaşteptată după ce a vrut să îi arate frizerului tunsoarea dorită într-un videoclip, dar s-a ales cu simbolul butonului „play” în loc de aceasta.

Bărbatul a vrut să arate exact ca modelul din videoclip, dar în loc de această dorinţă simplă a devenit subiect de discuţie pe reţelele de socializare. Aceasta îi arăta frizerului clipul şi apăsând butonul de pauză, simbolul „play” a rămas pe mijlocul ecranului rezultând într-o iluzie optică.

Se pare că frizerul l-a întrebat dacă dorea şi „triunghiul” inclus în frizură, dar clientul a acceptat fără să-şi dea seama la ce anume se referea frizerul.În scurt timp a înţeles exact ce a vrut să spună acesta.

Imaginile cu tunsoarea tânărului au fost distribuite de un blogger pe o platforma populară din China pe 30 decembrie. Postarea a primit peste 20.000 de comentarii şi 78.000 de aprecieri fiind distribuită de încă 22.000 de ori.

„Nu mai există alţi frizeri care să lucreze cu aceeşi rigurozitate ca acesta”, a glumit bloggerul.

De asemenea, videoclipuri afişândul pe client defilând prin salon au circulat online. Bloggerul a afirmat că acesta părea foarte încântat şi chiar mândru de noua lui tunsoare.

„Frizerul a copiat exact tunsoarea din videoclip”, spunea unul dintre comentariile postării.

Un alt comentator a afirmat că a fost nevoit să se uite de trei ori la acest clip ca să îşi dea seama că „era de fapt simbolul butonul play pe ecran.”

Sursa: mediafax.ro

Facebook Comments