Cum a reușit Mirela Vaida să-l supere pe Tavi Clonda

by Dana B.

Gafa făcută de Mirela Vaida în direct la tv l-a determinat pe Tavi Clonda, care a devenit tătic în urmă cu doar patru zile, să reacționeze imediat. Din cauza emoțiilor, prezentatoarea tv a făcut o mică greșeală.

„Gabriela Cristea a adus pe lume primul ei copil. După o lungă aşteptare, vedeta şi iubitul ei, Tavi Clonda, au primit cel mai frumos cadou din partea lui Dumnezeu”, a zis Mirela Vaida, în emisiune.

Această prezentare l-a cam enervat pe proaspătul tătic„Cu riscul de a te supăra pe mine, sunt iubitul ei soţ, deci sunt soţul ei, nu iubitul ei. Şi este şi primul copil al meu, nu doar al Gabrielei”.

„Nicio secundă, Doamne fereşte, nu am vrut să îţi subminez importanţa. Aşa te-am şi prezentat… am zis fericiţii părinţi. Dar tu crezi că oamenii de acasă nu ştiu cine este Tavi Clonda? Nu ştiu că eşti soţul Gabrielei Cristea? Eu mă bucur pentru tine, îţi spun toate cele bune şi tu vii cu astfel de ajustări care nu îşi iau locul. Felicitări oricum!”, i-a răspuns Mirela Vaida.

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda au devenit părinți în urmă cu patru zile. Vedeta a născut o fetiță perfect sănătoasă.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments