Cum reușește Manuela Hărăbor să își ascundă vârsta

by Cristian Dobre

La 50 de ani, Manuela Hărăbor nu-și arată deloc vârsta. Actrița spune că are grijă de imaginea sa, mai ales că munca ei este „la vedere”.
Manuela Hărăbor și-a petrecut toată viața între două repetiții sau o reprezentație și îngrijirea fiului său, diagnosticat cu autism. Ea și-a crescut singură băiatul, acum în vârstă de 28 de ani și, ca orice mamă de copil care suferă de această afecțiune, viața sa a fost una „specială”. Manuela Hărăbor este foarte legată de fiul ei. Cu toate acestea, actrița și-a făcut mereu timp și pentru îngrijirea sa, despre care spune că este foarte importantă, dată fiind natura meseriei.
„Îmi fac timp, chiar dacă alerg dintr-un loc în altul, de la un teatru la altul, de la o repetiție la alta. Reușesc să mă opresc și la masaj, iar până să se răcească vremea făceam și o oră, două de bazin”, a declarat aceasta pentru Libertatea. Actrița se oprește, săptămânal, și la saloanele de înfrumusețare.
„La coafor ajung o dată pe săptămână sau cel târziu la zece zile. Trebuie să am grijă de mine, munca mea e la vedere. Dacă am un spectacol trebuie să îngrijesc și carcasa”, a adăugat aceasta.
Manuela Hărăbor nu obișnuiește să se urce prea des pe cântar. Dar știe când a venit momentul în care trebuie să înceapă să aibă grijă ce mânâncă. „Văd după pantaloni sau blugi. Dacă se întâmplă să fie mai strâmți, încerc să reduc din alimente.

Fiind foarte alergată, mănânc cam de două ori pe zi. Noroc că imediat după sărbători vom intra în post. În plus, jumătate de an sunt luni de post, așa că e bine”, a declarat aceasta.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments