Cum reușește Cristina Spătar să scape de celulită

by Cristian Dobre

Cântăreața Cristina Spătar este extrem de grijulie cu felul în care arată, astfel că face tot felul de tratamente care să o ajute în acest sens.
Cristina Spătar este conștientă de cât de mult contează imaginea, motiv pentru care are foarte mare grijă de felul în care arată. Pentru a nu avea probleme cu inestetica celulită, artista merge frecvent la tratament. După ce a testat mai multe cabinete, vedeta a găsit unul unde a fost extrem de încântată de procedurile care i-au fost făcute și mai ales de rezultate.

„O femeie trebuie să se îngrijească mereu. Am profitat de weekend și am venit sa îmi fac un tratament genial… Am mai încercat tratamente și proceduri anti celulitice, insa cele de aici au si rezultate?Adio, celulită!”, le-a spus Cristina Spătar celor care o urmăresc în mediul virtual.

Prietenii din mediul virtual au fost de părere că artista nu are nevoie de astfel de tratamente, dat fiind că arată perfect:

„Nu prea ai tu nevoie de tratamente pentru că oricum ești super frumoasă!”, „Arăți deja ca o păpușă Barbie”, „Sunteți o femeie foarte frumoasă, aveți un corp minunat, nu aveți nevoie să mai faceți ceva”, „Ce sexy ești”, ” Arăți minunat oricum”.

După divorțul de Alin Ionescu, fostul său partener de viață, cântăreața Cristina Spătar a continuat să locuiască în vila acestuia, de dragul copiilor. Însă, situația s-a schimbat la sfârșitul anului trecut, când artista a fost nevoită să părăsească vila din Crevedia pentru a se muta cu chirie împreună cu cei doi copii ai săi, Aida și Albert. Aceasta stă în prezent într-un apartament cu două camere, pentru care plătește o chirie de 300 de euro pe lună.  După plecarea Cristinei Spătar din vilă, fostul partener de viață al acesteia a înlocuit-o cu  o brunetă. Este vorba despre o tânără pe nume Larisa Tănăsoiu, despre care se spune că ar fi noua iubită a omului de afaceri Alin.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments