Cum reușește Anastasia Lazariuc să arate atât de bine la 64 de ani

by Cristian Dobre

Anastasia Lazariuc, despre cum se menține în formă la 64 de ani. Îndrăgita cântăreață are un trup de invidiat chiar și la vârsta de 64 de ani. 

Frumoasa cântăreață susține că îi este mai ușor acum să fie atentă la ceea ce mănâncă decât în perioada în care avea copiii acasă și trebuia să gătească în mod constant pentru aceștia.

“Noi suntem doar o cutiuță care are nevoie de energie”

”Am zile când am poftă să mănânc mai mult și mă înfrupt din toate cât mi-e poftă, dar am și multe zile în care nu prea simt nevoia să mănânc. Când aveam copiii acasă găteam mai mult. Acum nici nu-mi vine să fac mare lucru de mâncare pentru mine, mai degrabă o salată.

E foarte important să bem foarte multe lichide, de preferat apă. Am avut noroc și de o genă bună. Mama era slăbuță, tata înalt și slab, copiii mei la fel. Dar cred că fiecare dintre noi trebuie să aibă un pic de grijă la ce mănâncă. Noi suntem doar o cutiuță care are nevoie de energie. Dar energia nu vine de la mâncare, vine de la soare, de la aer, de la natură. Iar prea multă mâncare ne obosește”, mărturisește Anastasia Lazariuc.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments