Cum reușește Anamaria Prodan să își păstreze silueta

by Andreea Radu

A ales ca destinație Emiratele Arabe Unite și a ajuns la Dubai, acolo unde Laurențiu Reghecampf, soțul ei, are un apartament de lux, primit din partea conducerii echipei pe care o antrenează, Al Wasl. Cei doi mai au în zonă – în Abu Dhabi, la doar o oră de mers cu mașina din Dubai – o casă de vacanță.

“Am momente când nici nu știu pe unde sunt”. În vacanța din Emirate, Anamaria Prodan se relaxează la piscină și prin magazinele de lux.

“Profit din plin de zilele libere pe care le am. După, o să revin acasă și o să intru iar într-un haos de nedescris. Nici nu vreau să mă gândesc cum o să-mi sune telefonul. Ca la nebuni… Am sute de apeluri pe zi! Mii de mesaje pe WhatsApp și Facebook, sms-uri, mesaje vocale”, ne-a spus Anamaria Prodan.

Deși activitatea ca impresar îi ocupă mare parte din timpul zilei, susține că nu simte oboseala, pentru că își iubește meseria, este foarte ordonată în tot ce face și nu ratează nicio întâlnire. Ana e acum în vacanță la Dubai, cu soțul ei

“Am momente când nici nu știu pe unde sunt! Zeci de întâlniri… Dar sunt foarte ordonată și atentă la tot. Îmi gestionez toate întâlnirile, ședințele, programările. Știu bine ce am de făcut în cursul unei zile. Nu se întâmplă să uit să ajung undeva sau să mă întâlnesc cu cineva. Dacă mă întrebi ce fac mâine la ora 18.40, știu că am o întâlnire în locația x”, a dezvăluit Anamaria Prodan, pentru Libertatea.

“M-am născut să mănânc mult!” Deși are un program plin, greu de gestionat, cu multe drumuri de făcut, atunci când ajunge acasă, Anamaria Prodan e o adevărată gospodină! “O să râdeți, dar mie îmi place să stau prin bucătărie și să fac mâncare. Nu mă dau la o parte de la asta și chiar îmi place să gătesc”, spune impresara. Recunoaște că nu se poate abține de la mâncare, dar reușește să își mențină silueta, pentru că, atunci când își propune, ține regim “la sânge”. “Eu iubesc să mănânc, cred că de-asta m-am născut. Să mănânc mult, mult! Dar știu de fiecare dată când să spun stop. Atunci când vreau să țin un regim, îl țin la sânge, iar rezultatele se văd imediat”, mai spune Anamaria Prodan.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments