Cum poți scăpa de herpes în doar câteva ore

by Dana B.

Te asteapta un eveniment important, dar te-ai trezit cu un herpes dureros pe buza? Evident ca simti cum a picat cerul pe tine. Nu intra in panica. Poti scapa de el rapid si nici macar nu trebuie sa aplicine cine stie ce alifii-minune gasite prin farmacii.

Iata cateva leaguri la indemana pentru herpesul inestetic:

Lapte

Suna surprinzator, dar are un efect magic. Imbiba o discheta demachianta din bumbac cu lapte rece. Aplic-o pe herpes si lasa laptele sa actioneze cateva minute. Repeta operatiunea de mai multe ori pe zi.

Apa oxigenata

Stiai ca apa oxigenata are o multime de intrebuintari si nu prea trebuie sa te mire faptul ca poate fi folosita si pentru a trata herpesul. Este antiseptica, curatand rana si ajutand-o sa se vindece mai repede. E un remediu bun mai ales daca herpesul a inceput sa supureze. Aplica apa oxigenata la fiecare 2-3 ore si vei vedea cu ochiul liber cum dispare herpesul.

Usturoi

Iti amintesti probabil ca mama ta spunea faptul ca usturoiul este foarte bun pentru a trata raceala? Probabil ca pe ea nu o va surprinde faptul ca poti scapa de herpes cu ajutorul aceluiasi usutori magic. Proprietatile sale antiseptice si antivirale il transforma intr-un tratament ideal. Zdrobeste un catel de usturoi si pune-l direct pe rana. Nu miroase tocmai placut, dar pentru efectul sau merita efortul.

Gheata

Ti se pare ca e prea simplu pentru a fi adevarat? Incearca! Aplica un cub de gheata pe herpes si inflamatia se va retrage usor-usor. In plus, iti va lua si durerea.

 

Sursa: ele.ro

Facebook Comments