Cum o promovează Antonia pe mama ei

by Dana B.

Antonia a avut o relație specială cu mama ei, Denise Iacobescu pe care o consideră înainte de toate și cea mai bună prietenă. După ce a încercat să o ajute în carieră, încercând să pună o vorbă bună la toate locurile de muncă precendente, acum Antonia își promovează mama și încearcă să-i facă un capital de imagine.

Denise Iacobescu nu a fost niciodată genul de părinte care să profite de pe urma copiilor, așa că, mereu a încercat să aibă proprii bani. De când s-a mutat în București, mama Antoniei a avut diverse job-uri ca vânzătoare la un magazin de bijuterii sau  de consilier vestimentar la unul dintre magazinele Adinei Buzatu. De anul trecut, însă, și-a dorit să treacă la un alt nivel. După ce a făcut mai multe cursuri de perfecționare, Denise Iacobescu a ajuns la concluzia că cel mai bine i s-ar potrivi rolul de influencer sau mai bine zis de blogger, job care nu implică un orar bine stabilit și își poate exercita cu succes și rolul de bunică. Astfel, Antonia i-a făcut intrarea la compania lui Lucian Gitita, firmă care se ocupă de majoritatea artiștilor și bloggerilor din România, și o ajută la promovare. Chiar dacă la evenimentele mondene vin destul de rar împreună, Antonia are grijă ca fanii ei să o vadă din ce în ce mai des pe mama ei.

Chiar dacă până în momentul de față nu au filmat nimic împreună pentru canalul de YouTube al Denisei, cele două se sfătuiesc foarte mult despre postările pe care le face mama Antoniei pe site-urile ei de socializare, cântăreața dându-i câteva ponturi pentru a aduna cât mai mulți fani. Chiar dacă este preocupată și de blog-ul ei, Denise își face timp pentru a sta cu nepoții ei. Dacă cu Dominic și Achim petrece timp împreună, cu Maya vorbește în fiecare zi la telefon, în videoconferințe. În ciuda declarațiilor pe care le face Ciro Castelanno, fostul socru al Antoniei, despre relația dintre cântăreață și fiica ei, atât Antonia, cât și Denise sunt o prezență constantă în viața fetiței. Chiar și atunci când artista susține un concert, Denise are grijă să o sune pe Maya și, prin videoconferință, să i-o arate pe Antonia pe scenă. Tot cu ajutorul tehnologiei Maya și-a cunoscut și frații mai mici și este în permanență legătură cu mama ei.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments