Cum își tratează Anca Serea frica de înălțime

by Dana B.

Anca Serea spune că fiecare călătorie cu avionul e un calvar pentru ea. Are fobie de zbor, de înălțime și de aceea nu se dă nici măcar în mașinuțele din parcurile de distracții care te ridică mult în aer. Copiii au și ei interdicție.

Nu de puține ori, vedeta a renunțat să mai plece în vacanțe, pentru că trebuia să se urce în avion ca să ajungă la destinație. Iar când n-a renunțat, a trăit un coșmar până la aterizare. Fix aceleași senzații extreme și extrem de neplăcute le încearcă Anca atunci când se află cu copiii în parcurile de distracții.

Merge cu ei destul de des – cei mici își doresc acest lucru -, dar odată ajunsă la fața locului, se asigură că ai ei nu au nici o intenție de a se urca în mașinuțele pe care ea le consideră periculoase și că rămân la sol, în cele mai prietenoase cu copiii.

„Eu am fobie de înălțime, am fobie. Nu mă urc în toate nebuniile dintr-un parc de distracție. Da, merg cu copiii în astfel de locuri de fiecare dată când vor. Doar că sunt destul de precaută. Nici pe ei nu-i las”, a declarat vedeta .

Anca Serea a ajuns la psiholog, în urmă cu vreo șase ani, pentru a scăpa de fobia de înălțime, pe care a căpătat-o în urma unor zboruri cu probleme. Cu ajutorul psihoterapiei, și-a revenit și a bifat câteva zboruri alături de actualul ei soț, Adrian Sînă. A fost chiar și până în America și totul părea ok. Fobia i-a revenit însă, de o vreme, și e parcă mai accentuată…

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments