Cum își împarte Victor Slav timpul între carieră și fiica lui

by Cristian Dobre

Victor Slav este implicat în mai multe proiecte pe plan profesional, însă face tot posibilul să petreacă timpul și cu fiica lui, în vârstă de trei ani. Prezentatorul tv a dezvăluit cum reușește să se împartă între carieră și rolul de tătic.

„Fug de la diverse evenimente la Deva. Iau în calcul mereu când sunt în zona Timișoara, Cluj, să plec sau să rămân o zi – două în plus pentru a merge la Deva. În timpul săptămânii mă concentrez pe job și în weekend-uri în general, încerc, pe cât îmi permite timpul, să fim împreună”, a declarat Victor Slav pentru revista Avantaje.

Atunci când a fost întrebat care sunt cele mai importante 10 sfaturi pe care i le-ar da fetiței lui, Victor a răspuns sincer. „În viață toți suntem sortiți greșelii, probabil că le va face și ea. Greșeala face parte din procesul de învațare. Aș dori să învețe din ele și sper să vină să-mi spună ce a greșit, pentru a găsi rezolvări.

Totul în viață are o rezolvare. Nu pot spune 10 sfaturi, voi vedea în funcție de drumul pe care fiica mea îl va urma. Dar aș vrea să își construiască o scară de valori sănătoasă, să nu catalogheze oamenii în funcție de statut social, să aibă bun simț, să respecte oamenii din jur”, a mai adăugat acesta pentru sursa citată.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate