Cum a fost surprins Tom Hanks la gala Globurile de Aur

by Dana B.

Tom Hanks a fost din nou lăudat pe rețelele de socializare grație unui gest pe care l-a făcut în cadrul galei de decernare a Globurilor de Aur. Actorul a fost surprins în timp ce duce o tavă cu băuturi la masa la care se afla.

Tom Hanks este considerat unul dintre cei mai buni actori. El este lăudat și îndrăgit nu doar pentru că este talentat, dar și pentru că a dovedit în repetate rânduri că este mereu … cumsecade.

Acum, el a ajuns din nou să fie lăudat de internauți, după ce a fost surprins în timpul galei de decernare a Globurilor de Aur cum duce o tavă cu mai multe pahare cu băutură la masa sa.

Mai multe poze cu el au început să circule imediat pe rețelele de socializare. „Cel mai frumos lucru pe care l-am văzut”, a scris un utilizator al rețelei Twitter.Globurile de Aur 2018 a fost prima mare ceremonie de la Hollywood după declanşarea scandalului care l-a avut în centru pe producătorul Harvey Weinstein. În urma acestui scandal,  mai mulţi cineaşti au fost acuzaţi de hărţuire, abuz şi agresiune sexuală. Astfel, nu este de mirare că ceremonia a fost dominată de acest subiect. Oprah Winfrey a reușit să ridice sala în picioare cu discursul său privind acest subiect.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments