CUM FACI SPORT CAND PLOUA AFARA

by Sida Voicu
E atât de urât afară că nici nu mai vine să ieşi din casă, dar să mai şi faci sport! Şi totuşi, e atât de sănătos să faci mişcare. Vezi mai jos câteva idei care să-ţi vină în ajutor când plouă afară.

Sport la tine acasă

Cea mai ieftină şi la îndemână alegere este să faci sport chiar în intimitatea locuinţei tale. Nu ai nevoie de acelaşi echipament de la sală şi te poţi ajuta şi de obiectele pe care le ai în jur – scaun pentru echilibru când îţi lucrezi fundul, canapeaua sau patul care să-ţi ţină picioarele când faci abdomene şi aşa mai departe. Te poţi inspira şi din filmuleţele de pe Internet pentru exerciţii de făcut la tine acasă.

Mergi la bazin

Înotul este un sport foarte bun pentru spate, braţe şi picioare. Dacă obişnuiai să alergi în parc, poţi rupe rutina mergând la bazin şi făcând câteva ture serioase de bazin. Te vei simţi diferit, dar la fel de bine după o oră de sport intens.

Dă o fugă până la sală

Chiar dacă nu vrei să-ţi faci abonament pe o lună întreagă, o fugă sau două până la cea mai apropiată nu strică. Te costă mai puţin şi poţi sta mai mult timp, cât să-ţi lucrezi toate grupele de muşchi. Poţi alerga pe bandă, poţi face ciclism sau exerciţii pentru fiecare parte a corpului.

Facebook Comments