Cum este cotat Lewandowski pentru câștigarea Balonului de aur în 2021?

by webeditor

Gold Football or Soccer Ball With golden Crown. Photo-realistic beautiful Vector ball in 3D style

Desemnarea celui mai bun fotbalist al anului de către publicația France Football, în colaborare cu FIFA este un eveniment așteptat cu mare interes de toți iubitorii sportului cu balon rotund. Cum până la decernarea premiului mai este foarte puțin timp, în cazul în care vreți să pariați pe unul dintre favoriții ediției aveți la dispoziție online cotele ca Lewandowski să câștige Balon de Aur 2021.

Pentru a doua oară favorit pentru acest trofeu, Robert Lewandowski poate fi primul fotbalist polonez care câștigă acest titlu. Având în vedere evoluția extraordinară de-a lungul întregii cariere fotbalistice și rezultatele remarcabile cu ultima echipă de club, posibilitatea ca el să fie marele câștigător de anul acesta este foarte mare.

Fotbalistul în vârsta de 33 de ani, s-a născut în Polonia pe 21 august 1988, la Varșovia. Postul ocupat este cel de atacant, evoluând în prezent pentru clubul Bayern München în Bundesliga și pentru echipa națională a Poloniei. Numărul pe care îl poartă pe tricou este 9, cifră care pare să-i poarte mereu noroc.

Fotbalist de top, cu un număr impresionant de goluri și reușite fotbalistice, Lewandowski este cotat la ora actuală la aproximativ 60 de milioane de euro. Trecerea în palmares și a Balonului de Aur îi va confirma și crește incontestabil valoarea.

Sezonul 2020–2021 a fost pentru el unul de excepție, reușind să depășească recordul celor mai multe goluri înscrise într-un sezon de Bundesliga, deținut anterior de Gerd Müller, înscriind 41 de goluri în 29 de meciuri.

Toate aceste detalii cântăresc cu siguranță destul de greu în punctajul pe care îl va primi și în opțiunile de pariere ale pasionaților de pariuri sportive.

Unde puteți paria că Lewandowski va primi Balonul de Aur 2021?

În cazul în care sunteți pasionați de fotbalul european și urmăriți meciurile din ligile europene și din cupele europene, cu siguranța așteptați cu interes și unul dintre cele mai importante evenimente fotbalistice ale anului. Decernarea trofeului Balonul de Aur este unul dintre cele mai apreciate momente fotbalistice din fiecare an. Iar faptul că anul acesta este oferi după 2 ani, pauza forțată de pandemie, îi va conferi o importanță și mai mare.

Favoriții acestei ediții sunt: Robert Lewandowski, bineînțeles, Lionel Messi, deja câștigător de 6 ori, Jorginho, Karim Benzema, Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappe. Toți acești jucători au fost selectați pe baza unor criterii care iau în calcul mai multe aspecte, printre care cele mai importante sunt: numărul de goluri înscrise, pase decisive, rezultate în clasament ligilor naționale, spectacolul fotbalistic oferit, recorduri stabilite etc.

Pentru a vedea care sunt cele mai bune cote pariuri fotbal și a paria pe jucătorul preferat, cea mai simplă modalitate este să accesați paginile dedicate, de pe platformele de pariuri online. Chiar dacă selecția este făcută, în vârful clasamentului, rezultatele sunt încă pline de suspans.

Oricare ar fi fotbalistul pe care vreți să pariați, nu pierdeți niciodată din vedere că pariurile implică riscuri. Jucați responsabil, luând în calcul toate posibilitățile. Deschideți un cont și jucați doar dacă aveți peste 18 ani.

Facebook Comments