Cum arată Anca Țurcașiu la 49 de ani

by Adrian Topor

Anca Țurcașiu are 49 de ani și este în continuare una dintre cele mai sexy apariții din showbiz. În prag de sărbători, actrița și-a schimbat look-ul și arată mai bine ca niciodată.

Artista a postat pe contul de Instagram imagini cu noul look , care i-a luat prin surprindere pe cei care o urmăresc. „Asta da reinventare!Total schimbată,sa nu va recunosc! Minunata in orice ipostaza!”, „Îți stă foarte bine!”, „Este un pic..altfel. Aproape să nu te recunosc.”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali în dreptul fotografiei. Cum se menține în formă la aproape 50 de ani La aproape 50 de ani, Anca Țurcașiu arată la fel de bine ca pe vremea când făcea senzație cu ‘Miss Litoral’, însă artista a recunoscut în numărul de aprilie al revistei VIVA! că face eforturi majore pentru a se menține în formă.

Provenind dintr-o familie cu probleme de greutate, Anca ține regim de 30 de ani. „Am eliminat de 30 de ani carnea din alimentație, nu mai mănânc nici lactate. Am rămas pe fructe, legume, pește, ouă și evit cât pot zahărul și făina albă”, a declarat artista în numărul de aprilie al revistei VIVA!, adăugând că moștenirea genetică nu a ajutat-o prea mult în privința greutății „E rezultatul unui efort permanent. Încerc să mănânc foarte calculat, foarte atent. Mama a fost o grăsuță drăguță, iar tata are și astăzi multe kilograme, dar le poartă cu mândrie. (zâmbește) Genetic, nu sunt o silfidă. Și nu o să fiu până când o să mor. Dar asta e, nu mă vait. M-am obișnuit. E un mod de viață”, a mai spus Anca.

Sursa: libertatea.ro

 

Facebook Comments