Cum ar fi rămas Johnny Depp fără 30 de milioane de dolari

by Dana B.

Johnny Depp susține că i s-au furat 30.000.000 de dolari, acuzând foștii avocați că ar fi conspirat cu fosta sa firmă de management financiar pentru această sumă.

Johnny Depp a formulat o plângere în care spune că puternica firmă de avocatură Bloom Hergott Diemer Rosenthal & LaViolette se face vinovată de „malpraxis profesional, încălcare a datoriei legale și îmbogățire nejustificată” și că s-a angajat într-un „comportament inadecvat spre propriul beneficiu financiar, încălcând unele dintre cele mai importante principii ale relației avocat-client”.

„Procesul lui Johnny Depp reflectă poziția sa constantă împotriva practicilor sistemice de la Hollywood care își servesc propriile interese pe care speră că acest proces le va expune și le va pune capăt”, a declarat avocatul lui Depp, Adam Waldman, pentru People.

Depp acuză firma de avocatură că a conspirat cu fosta sa firmă de management financiar, The Management Group, să contracteze împrumuturi despre care actorul nu știa nimic și să le plătească folosind sumele provenite din drepturile aferente unor filme mai vechi, relatează site-ul TMZ.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments