Cum a scăpat Nick Carter de la Backstreet Boys de acuzația de viol

by Cristian Dobre

Cântărețul Nick Carter, cunoscut din perioada în care făcea parte din trupa Backstreet Boys, nu va fi cercetat pentru acuzațiile de agresiune sexuală și viol formulate de cântăreața Melissa Schuman. Procurorii au decis că a trecut prea mult timp de la presupusa faptă și nu se mai poate face o investigație corespunzătoare, scrie BBC News.

Melissa Schuman l-a acuzat pe Carter că a violat-o în 2003 după ce au înregistrat împreună un duet. Cântăreața care atunci avea 18 ani spune că era virgină și fostul membru al formației Backstreet Boys a forțat-o să întrețină relații sexuale cu el în apartamentul său.

După ce cazul a fost revizuit de procurori, aceștia au decis să nu înceapă urmărirea penală deoarece termenul de prescriere a faptei a trecut.

Avocatul lui Carter, Michael Holtz, a declarat că „Nick a negat aceste afirmații încă de când a aflat de ele anul trecut și era încrezător că procurorul va concluziona că nu există niciun temei pentru începerea unui proces”.

Procurorii au ajuns la concluzia că, din cauza perioadei lungi de timp care a trecut de la presupusul viol, nu au putut fi realizată o analiză corectă a probelor.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments