Cum a scăpat Irina Loghin de 4 kilograme într-o săptămână

by Dana B.

Irina Loghin a făcut cură de detoxifiere.  Cântăreața de muzică populară a scăpat de câteva kilograme pe care le avea în plus.

Interpreta de muzică populară Irina Loghin, care are o operație estetică, este septuagenară, dar nimeni nu-i dă adevărata vârstă. Arată foarte bine și are o formă fizică de invidiat.

Recent, artista a fost la o clinică din Brașov, acolo unde a făcut o cură de detoxifiere de o săptămână.

Irina Loghin, care și-a căutat menajeră anul acesta, a fost la clinica de la Brașov împreună cu buna ei colegă și prietenă, Daniela Condurache.

Artista a povestit, la o emisiune de la Antena Stars, că a reușit să dea jos 4 kilograme într-o săptămână.

„Nu e un sacrificiu să te poți menține sănătos. Nu e vorba de frumusețe, au trecut anii, s-au dus. nici eu nu am crezut că pot ține așa o cură. Am fost recent la o clinică din Brașov, de detoxifiere. N-am crezut că o să pot rezista. dar a început de dimineață cu sucuri așa de bine combinate că… Nu am avut niciun fel de senzație de foame. Fix din oră în oră ni le dădea acolo. Am fost și cu colega mea, Daniela Condurache, a depășit și ea câteva kilograme. ne miram seara cum poate să nu ne fie foame, că acasă… seara ne apuca.

A treia zi am început să ne obișnuit. Am început să facem plimbări. Au trecut cele 7 zile. Important e cum mă simt, așa cum arăt… Este pentru sănătate. M-am trezit dintr-o dată cu 4 kilograme lipsă după 7 zile”, a explicat Irina Loghin.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments