Cum a sărbătorit Horia Brenciu împlinirea vârstei de 48 de ani

by Cristian Dobre

Horia Brenciu este o persoană fericită și împlinită pe toate planurile. Nu mai are mult până împlinește o jumătate de secol, însă trecerea anilor nu este deloc o problemă pentru el. Artistul a arătat că are un adevărat motiv de sărbătoare, pentru că persoanele cele mai dragi îi sunt mereu aproape.

Are o carieră înfloritoare, o căsnicie reușită și patru copii frumoși. La cei 48 de ani, proaspăt împliniți, Horia Brenciu nici că are ce să își dorească mai mult.

Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alice Dumitrescu, cu care este însurat de mai bine de 14 ani. Chiar dacă doar unul este copilul său biologic, artistul este un tată devotat și implicat în viața de familie.

Alături de cei dragi îl putem vedea mereu cu zâmbetul pe buze. Așa s-a afișat și odată cu aniversarea sa: împreună cu nevasta, copiii și chiar două pisicuțe, cu toții fericiți nevoie mare. Din mesajul său, postat pe rețelele sociale, cântărețul pare să nici nu mai știe când au trecut anii, în zbor. Cu toate acestea, nu pare să aibă vreun regret.

„Voiam sa fac un mesaj super filosofic despre aniversarea mea, cu reflecții profunde despre lume, viața și univers. Îl las pentru la anu, când ieșim din pandemie! Am unul mai scurt… Noi suntem Brenciu și vă dorim multă sănătate, fericire și tot ceea ce vreți voi! La mulți ani, 28… pardon… 38… scuze… 48!”, a transmis artistul pe rețelele de socializare.

Imaginea a făcut furori. Artistul a susținut mereu că își dorește o familie numeroasă, iar acum se bucură din plin de ea. Nici că putea să sărbătorească mai frumos.

Horia și Alice sunt mândrii părinți a trei fete și a unui băiat. O au împreună doar pe Mina, o fetiță în vârstă de 7 ani.

Soția artistului mai are două fete din căsnicii anterioare: Andreea este fiica lui Alice dintr-o relație cu un coleg din facultate, iar Maria a venit pe lume în urma unei relații a lui Alice cu un coleg de breaslă. Toma este băiețelul pe care cuplul l-a adoptat, reușind să-l aibă acasă abia după trei ani de când au inițiat procedura.

În ciuda programului încărcat, Horia își face mereu timp pentru familie, iar fotografiile de pe rețelele sociale arată că se întețeg cu toții de minune.

Cu ocazia zilei sale de naștere, am putut vedea faptul că Horia Brenciu este foarte îndrăgit și apreciat pe plan profesional, de către colegii lui de breaslă. Numeroși artiști de la noi din țară, i-au urat un călduros „La mulți ani!”, virtual.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate