Cum a sărbătorit Gina Pistol împlinirea a 38 de ani

by Cristian Dobre

Gina Pistol a împlinit zilele trecute 38 de ani, iar cu această ocazie, colegii de la Asia Express i-au pregătit o surpriză de proporții, care a emoționat-o până la lacrimi.

În 2018, Gina Pistol şi-a serbat ziua în Mumbai, iar acum doi ani în Cambodgia. Anul acesta însă, vedeta a petrecut alături de colegi, în Taipei, unul dintre oraşele care fac parte din traseul celui mai dur realty show din România, Asia Express, potrivit Spynews.

Echipa Asia Express i-a pregătit Ginei numeroase surprize, printre care şi un colaj cu… urări. Gina a plâns de fericite și le-a mulțumit tuturor celor care s-au gândit la ea, de ziua sa de naștere. „Sper că sunt frumoasă când plâng”, a spus Gina Pistol, potrivit Acces Direct. Smiley și Gina Pistol nu își mai ascund relația de iubire Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragote, de mai bine de trei ani. Artistul nu se mai ferește și recent a făcut declarații despre relația pe care o are cu Gina Pistol. Sunt mai fericiți ca niciodată, dar, momentan, despărțiti, după ce ea a plecat la Asia Express, sezonul cu numărul 3.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments