Cum a reușit soțul Thaliei s-o emoționeze, la 18 ani de la căsătorie

by Cristian Dobre

Partenerul de viață al artistei mexicane Thalia a făcut o declarație, la 18 ani de căsătorie.   Producătorul muzical Tommy Mottola aniversează 18 de ani de mariaj cu actrița și cântăreața mexicană Thalia.

Cu această ocazie, Tommy Mottola a publicat, pe contul său de socializare, o înregistrare cu cele mai frumoase momente din viața lor. De asemenea, Tommy Mottola i-a făcut și o superbă declarație de dragoste soției sale.

„Aniversare fericită îngerul meu @thalia. Ești totul pentru mine. Lumina mea, dragostea mea, partenera mea, tot ce e mai important în viață. În urmă cu 20 de ani, Dumnezeu m-a binecuvântat atunci când te-am cunoscut. Și acum, la aniversarea a 18 ani de căsătorie, Dumnezeu ne binecuvântează pe amândoi și pe familia noastră. Te iubesc pentru totdeauna”, este mesajul postat de Tommy Mottola.

Ariadna Thalía Sodi Miranda cunoscută pe plan profesional sub numele Thalía este o actriță și cântăreață, autoare și femeie de afaceri de origine mexicană, laureată a Premiilor Latin Grammy și Latin Billboard. Din anul 2000, Thalia este căsătorită cu Tommy Mottola. Cei doi au împreună doi copii: Sabrina Sakae și Matthew Alejandro.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments