Cum a reușit o impostoare să o enerveze la culme pe Corina Dănilă

by Adrian Topor
Please follow and like us:

Corina Dănilă este foarte deranjată de faptul că o persoană se folosește de imaginea ei în încercarea de a vinde un produs-minune pentru slăbit. 

Prezentatoarea de televiziune Corina Dănilă este estrem de enervată din cauza persoanei respective, care încearcă să comercializeze un produs de slăbit folosindu-se de imaginea ei.

Vedeta de la Televiziunea Națională a reacționat dur pe contul său de socializare.

„Dragilor, am aflat de curând de la prieteni că această impostoare se folosește de imaginea mea pentru a promova/vinde „un produs minune pentru slăbit”!!!!! 
Am dat interviuri, am fost la emisiunile de televiziune găzduite de colegi de-ai mei, am postat pe rețelele de socializare de ce, ce și cum am făcut pentru a-mi rezolva problemele de sănătate și de greutate. Știți deja cu toții, că urmez programul G… L…, la …, sub atenta îndrumare a specialiștilor, cărora le mulțumesc din nou!!! ? 
Vă rog, nu credeți ce scrie această „doctoriță”!!! Și nu apelați la așa-zise tratamente minune pentru slăbit!! Mâncați sănătos, faceți mișcare, iubiți-vă corpul și mintea! Vă îmbrățișez cu drag! ? 
PS : raportați pagina, va rog!!”, a transmis Corina Dănilă în mediul online.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments