Cum a reușit Monica Anghel să slăbească 25 de kilograme

by Cristian Dobre

Renumita cântăreață Monica Anghel a trecut printr-o tranformare incredibilă de look. Vedeta a slăbit peste 25 de kilograme și arată extraordinar de bine.

Artista a fost invitată la emisiunea Agenția VIP, de la Antena Stars, și a explicat cum a reușit să scape de surplusul de kilograme și care este meniul ei de zi cu zi.

“Am văzut niște comentarii pe rețelele de socializare cum că sunt bolnavă, că am făcut infarct, că mi-am tăiat stomacul. Nu mi-am tăiat stomacul. Mi-am tăiat coloana, anul trecut…iar în urma operației, medicul mi-a zis că ar fi bine să slăbesc. Eu, în toți anii în care am fost supraponderală, nu mă vedeam așa, nu mă vedeam grasă. În oglindă, când mă uitam, nu vedeam că sunt grasă. Eu cu mine eram super ok, nu aveam nicio frustrare, nu aveam nicio problemă. Mă uitam în magazine la hăinuțe super mici.

Acum o săptămână am fost prin magazin și am văzut niște pantaloni albi de in, pe care îi credeam mici, dar soțul meu zicea să-i probez. Într-adevăr, îmi veneau perfect…

Astăzi am mâncat de dimineață un iaurt, la ora 7:00, mă trezesc la ora 5:30. Așa m-am setat, așa funcționez, mă simt extraordinar. Am mâncat și un ardei gras roșu. Am mâncat un măr mare, pe la 11:00, apoi o ciorbiță de legume, cu ou bătut pe deasupra. Nu mănânc pâine pentru că este alegerea mea. Pe seară am mâncat un castron mare cu salată, cu ou fiert pe deasupra”, a explicat Monica Anghel.

 

Sursa: libertatea.ro

 

 

Facebook Comments