Cum a reușit Irina Reisler să slăbească 50 de kilograme

by Cristian Dobre

Irina Reisler a vorbit despre problemele pe care le-a avut cu kilogramele într-un interviu pe care l-a acordat pentru click.ro.

Fosta prezentatoare de televiziune Irina Reisler a trecut prin probleme grave cu silueta în anul 2002, când ajunsese să cântărească 100 de kilograme. La 45 de ani, fosta vedetă a postului Acasă este o femeie împlinită care a reuşit să slăbească 50 de kilograme. Aceasta a lansat pe 3 octombrie cartea „De la 100 la 50 de kilograme: vreau, pot, fac, pentru că merit!”.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru click.ro, Irina Reisler a explicat cum a ajuns să cântărească 100 de kilograme.

„Pot spune, fără nici o jenă, aşa cum am scris şi în carte cu cuvinte dure, pentru că am mâncat orice, oricând în spatele paravanului numit sarcină. Sarcina a pornit de la 67 kg şi a ajuns la 100 kg din nepăsare. A fost practic singura perioadă din viaţa mea când nimeni nu mi-a spus să nu mai mănânc sau „Vezi că apari pe post şi trebuie să ţii dietă!”. Am mâncat la liber fără nici un fel de conştiinţă”, a explicat Irina Reisler.

„Am slăbit 50 kg, însă acum am 56 kg şi cumva oscilez… mai pun, mai scad câteva kilograme, în jur de 50 de kilograme. Am învăţat cumva să-mi controlez greutatea”, a adăugat ea.

Fosta vedetă de televiziune a mărturisit că nu face sport și a dezvăluit care este regimul ei alimentar. „Mănânc de toate, combinând grupele alimentare. Am slăbit atunci ţinând două diete. În 2002 nu existau nutriţionişti, sistemul acesta bine pus la punct acum. Şi am apelat la două diete universale, regimul de 13 zile al clinicii Mayo şi a fost urmat de regimul disociat – trei zile vegetale, trei zile proteine animale – pe care îl cunoşteam de la un medic invitat în emisiune”, a spus Irina Reisler.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments