Cum a ajuns Simona Gherghe la silueta dorită

by Cristian Dobre

Simona Gherghe este într-o formă de invidiat, de când a revenit pe micile ecrane. La 43 de ani, după 2 nașteri, vedeta arată la fel de bine ca în tinerețe. Secretul l-a dezvăluit chiar ea.

De când a revenit pe sticlă, în calitate de prezentatoare a emisiunii „Mireasa”, Simona Gherghe arară cum nu se poate mai bine. Are 43 de ani și a trecut prin două nașteri, însă a reușit să slăbească foarte mult, iar tenul ei, arată de asemenea, tânăr. Modestă din fire, prezentatoarea TV spune că nu este chiar de aceeași părere.

„Mie mi s-a părut că nu am arătat grozav. De fapt, am remarcat o chestie. Tenul meu s-a dezobişnuit de machiajul de televiziune şi a fost nevoie de vreo săptămână şi ceva să reuşim să facem cumva să arăt cât de cât OK. Între timp, am mai şi slăbit puțin, acum sunt mulțumită.”, a mărturisit ea, pentru revista VIVA.

Cum a ajuns Simona Gherghe la silueta dorită

În urmă cu mai mult timp, Simona Gherghe era chiar nemulțumită de câteva kilograme în plus. Ba chiar a avut probleme de sănătate, din cauza pastilelor de slăbit. Acum însă, ea a ajuns, destul de rapid, într-o formă de invidiat. Secretul, l-a dezvăluit chiar ea.

„Nu prea am timp să mănânc. Acasă am de hrănit cel puțin un copil, la platou nu prea am timp. Şi, uite aşa, secretul cred că e să mănânci puțin.”

În același timp însă, ea a recunoscut sincer că timpul nu îi permite nici să aibă cine știe ce ritualuri de înfrumusețare.

„Nu prea am timp de ritualuri! Nu vreau să pară că mă plâng, dar sunt fericită că apuc să mă demachiez şi să-mi aplic cremele şi sărurile.”, spune Simona Gherghe.

Deși se bucură de o frumusețe naturală deosebită, Simona recunoaște că a luat în calcul, pe viitor, intervențiile estetice. Nimeni nu ne dă anii înapoi și uneori, anumite corecții ar putea fi benefice.

„M-am gândit, normal. Şi când o să consider că e necesar, voi apela la astfel de procedee.”, a recunoscut Simona, pentru sursa citată.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments