Cum a aflat Alin Oprea că este înșelat de soție

by Cristian Dobre

Alin Oprea a făcut o dezvăluire incendiară la „Xtra Night Show”, în legătură cu modul în care a aflat că soţia l-a înşelat. Vedeta a schimbat rolurile, din cel care înşală, în cel înşelat, şi a povestit că a aflat totul despre aventurile soţiei sale, după ce a ascultat înregistrările celor de la DIICOT.

Invitat în emisiunea „Xtra Night Show”, Alin Oprea a povestit despre modul şocant în care a dat peste informaţii legate de aventurile soţiei sale.

Alin Oprea a afirmat că a avut parte de un şoc, atunci când a aflat o cantitate mare de informaţii, care au dus la distrugerea mariajului său:

În prima secundă când am aflat cert niste lucruri, le-am aflat buluc, toate informaţiile odată. Erau nişte ascultări şi nişte monitorizări făcute de instituţii publice de urmărire. Asta a fost maniera în care am aflat. Erau certe. Am ascultat, le-am văzut şi le-am citit.

Întrebat cum a intrat în posesia unor astfel de înregistrări, Alin Oprea a povestit:

Având legatură cu o firmă de organizat spectacole şi cu diverse personalităţi, am fost şi noi monitorizaţi în perioada respectiva (2010 – 2015). În momentul în care dosarele s-au clasat, am fost chemat, dacă vreau să ascult. Ambele telefoane, şi al meu, şi al ei, erau pe firmă. Si atunci, ei monitorizau toţi utilizatorii acestor telefoane ale firmei.

Facebook Comments