Culmea nesimțirii: Bibarț câștigă 13.689 lei pe lună și se laudă că nu și-a mărit salariul

by Adrian Pavel

Primarul Aradului, Călin Bibarț, a ieșit ieri în fața întregii mass-medii care îl mai bagă în seamă și a „impresionat“: refuză să accepte mărirea salariului din partea… propriului partid.

Primarul municipiului Arad, Călin Bibarţ, a anunţat, miercuri, că nu va aplica nicio mărire de salarii pentru el şi viceprimari, afirmând că „este o perioadă în care trebuie să fim mai chibzuiţi cu banul public”.

Primarul a spus că în loc de suplimentarea bugetului de salarii, ca să poată opera orice majorare, a preferat să ia 5.000.000 de lei de la capitolul salarii, printr-o rectificare bugetară, pentru a da aceşti bani Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

„După cum aţi văzut, am luat de la salarii, nu am mărit. (…) Refuz să semnez majorarea salariilor pentru mine şi pentru colegii viceprimari. Este o perioadă în care trebuie să fim mai chibzuiţi cu banul public şi nu cred că este cazul să facem astfel de cheltuieli suplimentare”, a afirmat edilul.

Nimic mai mincinos, patetic și ipocrit!

În primul rând, Călin Bibarț se bate cu cărămida în piept că refuză majorarea de salarii, deși legea privind majorarea salariilor nici nu e in vigoare, abia s-a votat alaltăieri, deci nu avea ce majorare să semneze. În al doilea rând, fostul pădurar este pe locul trei în sondaje și nu mai știe pe unde să își facă imagine, așa se explică ieșirea în decor de miercuri.

Și nu în ultimul rând, este foarte ușor să refuzi o majorare de salariu, care oricum nu reprezintă nici măcar o picătură într-un ocean, când ai un salariu lunar de aproape 14.000 de lei. Practic, „sărmanu“ Bibarț castigă aproape 14 pensii minime pe lună.

Baronelul Bibarț

Puțină lume știe că Călin Bibarț are o avere considerabilă, iar din această postură este extrem de ușor să renunți la câțiva „mărunței“ pe care ți-i aruncă… propriul partid de guvernare.

Conform declarației de avere, Călin Bibarț deține nu una, ci două vile de locuit, precum și un apartament de lux în Arad.

De asemenea, deține bijuterii ăn valoare de 31.000 de euro și arme de vânătoare de 9.000 de euro!

Fostul pădurar mai deține și cinci terenuri, cu suprafețe considerabile, toate intravilane, atât în Arad, în județ, cât și în Ilfov.

 

 

Facebook Comments