Culmea ipocriziei! După ce s-a pozat, în lacrimi, lângă statuia abandonată a lui Petschovschi, Bibarț a lăsat-o în câmp

by Adrian Pavel

În urma unor sesizări și a informațiilor primite, conducerea primăriei Arad a găsit locul în care se află statuia celebrului Iosif Petschovschi. După cum se vede, ea se află într-o stare avansată de degradare.

Vom consulta specialiștii pentru a vedea ce presupune recondiționarea ei, urmând ca apoi, împreună cu suporterii, să alegem locul cel mai potrivit pentru a fi amplasată, așa cum merită o legendă a fotbalului arădean și românesc!“, susținea primarul Călin Bibarț, pe pagina sa de Facebook, în urmă cu vreo zece zile.

Doar că după tot atâtea zile, statuia zace în același loc, abandonată și într-o stare vizibilă de degradare. Simbolul UTA-ei a fost bun pentru primarul Bibarț să își facă poze cu el, ca apoi să îl lase unde l-a găsit. Ipocrizie, minciună, nesimțire la cele mai înalte cote!

Bibarț s-a pozat în marele salvator al statuii, din toate pozițiile, atingând-o ca și cum ar fi profund îndurerat de starea în care au adus-o tot ei, cei din primărie, că doar nu a ajuns pe picioarele ei acolo unde de abia a fost găsită după vreo 20 de ani cât a durat construcția proastă a noului stadion, iar apoi a plecat așa cum a venit. Iar statuia a rămas acolo unde zace de câțiva ani buni și probabil va mai zace încă tot atâția, până se va distruge complet.

Atât de mult îi pasă de „legenda fotbalului arădean și românesc“, încât după ce că mai un pic și lăcrima lângă statuie, doar pentru a da bine la poză, Bibarț a plecat fără ca măcar să o fi îndreptat sau să o acopere cu ceva pentru a o proteja.

Pentru ca adevărul să fie spus până la capăt, Bibarț nici măcar nu a fost el cel care a găsit statuia, așa cum se lăuda printr-un comunicat de presă, însoțit de câteva fotografii cu el, „afectat“ lângă marea legendă a Aradului. Statuia a fost găsită de un grup de suporteri ai Bătrânei Doamne, însă Bibarț a fost cel care a pozat în marele salvator.

Facebook Comments