Cui face Lidia Buble declarații de dragoste pe Internet

by Cristian Dobre

Face ce face și surprinde din nou pe toată lumea! S-a despărțit de Răzvan Simion și s-a spus că se iubește cu Ensar Duman! Cui face Lidia Buble declarații de dragoste pe Internet? Și-a declarat public iubirea!

Lidia Buble nu are nevoie de prea multe prezentări, fiind fără îndoială una dintre cele mai bune voci de la noi din țară. Și dacă pe plan profesional radiază, ei bine, pe plan sentimental se pare că frumoasa artistă este urmărită de ghinioane. De ce spunem asta? Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Lidia și Răzvan Simion și-au spus adio, după o iubire de cinci ani!

Cui face Lidia Buble declarații de dragoste pe Internet?

În plus, recent au apărut tot mai multe informații conform cărora Lidia Buble s-ar iubi acum cu esteticianul vedetelor, Ensar Duman, însă, până în momentul de față, nici artista și nici medicul nu au confirmat sau infirmat nimic. Cert este că blondina s-a apucat de făcut declarații de dragoste pe Internet. Și dacă vă gândeați că este vorba despre vreun bărbat, nici gând! Lidia așteaptă cu nerăbdare să-și vadă sora de sărbători, iar dacă nu ne credeți pe noi, galeria foto stă drept dovadă!

”Lidi, doar atât am, o singură întrebare. Tu realizezi că mai este foarte puțin și ne vedem? Tu realizezi ce o să se întâmple următoarea săptămână? Întreb pentru o prietenă, nu pentru mine! Eu doar așa întreb”, a spus Estera Buble, sora vedetei.

Și cum familia este pe primul loc pentru ea, Lidia i-a răspuns imediat Esterei cu mesaj plin de iubire. ”Dar tu realizez că o să te sufoc cu iubire? Wai și iar wai!”, a scris îndrăgita artista, semn că va petrece sărbătorile de iarnă în sânul familiei sale, nicidecum în prezența vreunui bărbat celebru sau posibil iubit.

Ce relație există în prezent între Lidia Buble și Răzvan Simion

Au format unul dintre cele mai frumoase și îndrăgite cupluri din showbiz, însă, despărțirea a bătut la ușă! Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după cinci ani de iubire, chiar cu puțin timp înainte de a face marele pas. Anunțul oficial a fost făcut de către celebrul prezentator TV, pe contul său de Instagram, în urmă cu șapte luni. Atunci, Răzvan a scris că alege să-i redea libertatea Lidiei Buble.

Dar care este în prezent relația dintre Lidia și Răzvan? Ei bine, frumoasa vedetă a recunoscut! Prezentatorul de la ”Neatza” continuă să fie managerul blondinei și chiar se înțeleg foarte bine, semn că nu există niciun fel de resentimente după despărțire. Cât despre o posibilă împăcare, nici nu se ia în discuție! Îndrăgita cântăreață a ținut să precizeze că atât ea, cât și Răzvan, știu să facă o diferență între partea profesională și cea personală.

În plus, cu toate Lidia este în ”tatonări” cu Ensar Duman, Răzvan Simion se află deja într-o nouă relație cu o focoasa brunetă. Așadar, viața a mers mai departe pentru cei doi!

”Aoleu, câte întrebări sunt pe tema asta. Ne înțelegem foarte bine și acum. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu, suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, a spus Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.

Sursa. spynews.ro

Facebook Comments