Cu cine s-a afișat în public Ioana Ginghină

by Cristian Dobre

Zilele trecute, Ioana Ginghină a fost surprinsă într-un magazin de bricolaj alături de noul iubit, unde au făcut câteva cumpărături pentru casă. Cei doi erau destul de relaxați împreună, ceea ce înseamnă că relația lor este una care merge destul de bine.

Mulți s-au întrebat cine este iubitul Ioanei Ginghină, iar numele lui este Cristi Pitulice. Bărbatul care face parte acum din viața actriței este din Alexandria, însă locuiește în București. Cristi Pitulice are o experiență de peste 13 ani în industria turismului și a absolvit două facultăți în acest domeniu.

Iubitul Ioanei Ginghină este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri în turism, iar cine are nevoie de sfaturi poate apela la el cu mare încredere. Cristi Pitulice oferă consultanță în acest domeniu și de ani buni publică articole despre turism în revistele de profil din România.

Se pare că iubitul Ioanei Ginghină a trecut printr-o mare dezamăgire în dragoste și cine s-ar fi așteptat ca Cristi Pitulice să fi fost și logodit. Bărbatul trebuia să meargă în fața altarului alături de femeia pe care o ceruse în căsătorie, însă s-au despărțit înainte de a avea loc aceste eveniment, potrivit Cancan.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments