Cu cine a ieșit Vârciu în club

by Cristian Dobre

Liviu Vârciu a petrecut în club în weekend, însă nu a mers alături de vreo nouă iubită, ci a însoțit-o pe fiica lui cea mare, Carmina.
Liviu Vârciu este extrem de grijuliu cu fiica sa cea mare, Carmina, care este la vârsta adolescenței. În weekend, Liviu Vârciu și-a însoțit fata cea mare într-un club.
„A venit vremea când sunt cu fii-mea în club ! ????Am îmbătrînit „, a precizat artistul pe contul său de socializare.

„Cred că e o „plăcere” pentru ea! Nu am văzut vreu tânăr să fie happy când e cu mama sau tata în club”, „Foarte frumoasă fata, numai să nu dea Dumnezeu să plătească păcatele tale’, „dacă ești bătrân, de ce nu stai acasă și nu lași fata să se distreze?”, i-au transmis cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din showbiz-ul românesc. A cântat alături de trupa L.A., cu care a avut un foarte mare succes la public. Ulterior, Liviu Vârciu a fost actor, dar și prezentator de emisiuni de televiziune. A fost căsătorit o singură dată, cu o fostă asistentă de televiziune. Liviu Vârciu are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin. Liviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit anul acesta.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments