Cu ce televiziune a semnat George Vintilă

by Cristian Dobre

George Vintilă a debutat în showbiz odată cu postul de radio PRO FM, în 1993, iar doi ani mai târziu, când s-a lansat televiziunea PRO TV, au început și aparițiile pe micul ecran. Totuși, după aproape 25 de ani de PRO, Vintilă și-a încercat norocul și la alte televiziuni, dar fără succes, însă. Acum, s-a întors la postul care l-a făcut cunoscut.

George Vintilă a debutat la PRO TV și a rămas acolo un sfert de secol, dar în ultima perioadă a avut proiecte mai mult în spatele micului ecran, ceea ce l-a cam nemulțumit. Dorindu-și mai multă expunere, bărbatul și-a încercat norocul și la alte posturi de televiziune, cele mai la îndemână emisiuni fiind cele de tip concurs.

Potrivit surselor noastre, Vintilă și-ar fi dorit să concureze la “Exatlon”, unde se pare că nu a trecut de casting, producătorii refuzându-l pe motiv că este mult prea în vârstă pentru formatul lor, care impune multă rezistență fizică. Deși mulți cred că bărbatul are puțin peste 30 de ani, buletinul arată 50, vârstă pe care o va împlini anul acesta. După încercarea nereușită cu Kanal D, George s-a orientat către Antena 1, acolo unde a reușit să participe la “Asia Express” după ce Cosmin Șeleși s-a accidentat și i-a luat locul, făcând echipă cu Șerban Copoț. Vintilă a sperat ca, odată cu mutarea la Antenă, producătorii să-i găsească un loc în emisiunile trustului, însă planul de acasă nu s-a potrivit cu cel din târg. Deși din punct de vedere profesional nici un producător nu i-ar fi putut reproșa nimic, faptul că a lucrat atâți ani la PRO și că lumea îl asociază cu acest post poate fi considerat un dezavantaj.

E “vocea” de la “Imperiul Leilor”

Așa că, rămas fără nici o ofertă, George Vintilă s-a reîntors în ograda PRO-ului, însă nu în prim plan, ci în aceleași condiții în care plecase acum doi ani. În momentul de față este “vocea povestitorului” de la emisiunea “Imperiul Leilor” care va avea debutul pe micul ecran pe 12 februarie. Chiar dacă a început sezon nou de “Pe bune!”, show în care tot Vintilă era vocea de pe fundal, oficialii nu l-au mai vrut în acest proiect pe sticlă, sarcina revenindu-i lui Mihai Bobonete, noul prezentator.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments