Cu ce probleme se confruntă Silvana Rîciu

by Cristian Dobre

Silvana Rîciu se confruntă cu o situație tare neplăcută. Este însărcinată în 8 luni și mai are puțin și devine mămică, însă, fericirea i-a fost puțin umbrită de o veste la care nu se aștepta deloc. Interpreta de muzică populară a fost nevoită să-și schimbe medicul, fix cu câteva săptămâni înainte de a naște!

Gravidă în 8 luni, Silvana Rîciu se confruntă cu o situație neplăcută

Doctorul care s-a ocupat îndeaproape de artistă în această perioadă lucrează la o maternitate care, din cauza numărului crescut de cazuri cu noul coronavirus, s-a transformat în maternitate COVID-19. Cum șansele de a o deschide înainte de a naște vedeta sunt minime, acum, Silvana își caută un alt medic, fiindu-i teamă să nu nască mai devreme de termen.

“Silvana a fost nevoită să-și schimbe medicul pe ultima sută de metri. Doctorul care i-a supravegheat sarcina lucrează la o maternitate pe care au făcut-o maternitate Covid și nu sunt șanse să o deschidă până naște ea. Așa că zilele acestea, Silvana și-a căutat doctor cu care să nască. Luna viitoare – septembrie – face 37 de săptămâni. Speră să nu nască mai devreme că îi este foarte greu, se mișcă greu, bebelina e mare, are deja 2.500 kg. În plus, ea are uterul tăiat de 2 ori de la celelalte 2 cezariene.”, au declarat surse apropiate pentru ciao.ro.

În plus, apropiații susțin că artista își dorește să nască la spital, ci nu la o clinică privată. Așteaptă cu nerăbdare să-și strângă fetița la piept, însă, se teme foarte tare pentru situația în care află. Silvana Rîciu și soțul s-au mutat într-un apartament mai mare, pentru a-l primi pe bebe așa cum se cuvine.

”Ea își dorește să nască la spital și nu la clinică privată. A fost preluată de alt medic și numără zilele până când își strânge în brațe fetița. De câteva săptămâni Silvana și soțul, și cei doi copii, s-au mutat într-un apartament mai mare unde fiecare copil are camera lui, iar ei pe a lor. Au renovat locuința, au pregătit și camera bebelinei”, au mai adăugat sursele.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments