Cu ce probleme se confruntă Ruby

by Cristian Dobre

Ruby s-a operat din nou la sâni! Cu ce probleme se confruntă, de fapt, bruneta? Din cauza neatenției, lucrurile s-au agravat!

Ruby a băgat spaima în toată lumea, după ce ieri-seară s-a filmat pe patul de spital, iar mai apoi în scaunul cu rotile. Și ca să-și liniștească fanii, dar mai ales, să închidă gurile rele care au sărit imediat cu speculații, focoasa brunetă le-a dezvăluit tuturor motivul pentru care a suferit o nouă intervenție.

Ruby s-a operat din nou la sâni

Din cauza unor complicații, Rubina s-a operat din nou la sâni. Artista le-a povestit celor din mediul online că nu este prima oară când trece printr-o asemenea situație și că felul său de a fi, mai… ”zbuciumat”, îi aduce probleme grave de fiecare dată.

”Vă mulțumesc că vă gândiți la mine. Am ajuns iarăși la doctor pentru că nu am avut grijă de intervenția mea de la sâni. Spre rușinea mea, am niște zvâcuri de nebună și nu pot să stau potolită niciodată. După prima mea intervenție, am avut un concert în Iași și am început să mă comport ca o nebună, ca și cum nu mi se întâmplase nimic”, a zis Ruby.

Cu ce probleme se confruntă, de fapt, bruneta?

Este conștientă că nu respectă cum ar trebui indicațiile medicilor și că de aceea problemele s-au agravat pe termen lung. Și dacă prima oară a ajuns pe patul de spital pentru că a dansat pe scenă și a doua oară a reținut apă, acum, surpriză: Rubina s-a pus pe tăiat lemne, lucru care i-a adus mari complicații!

”Acțiunea mea de acum câțiva ani m-a afectat pe termen lung și a trebuit să intervin din nou. Am început să rețin apa, mi-a scos apa doamna doctor. După care, iarăși. M-am pus să sparg lemne acum câteva zile și iata-mă, sunt aici! Dar o să fiu bine!”, a adăugat vedeta.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments