Cu ce probleme se confruntă Irina Diaconescu

by Cristian Dobre

Irina Deaconescu a născut în urmă cu câteva zile, mai exact, pe data de 17 octombrie. Din fericire, operația de cezariană a fost una reușită, fără dificultăți, însă acum, la scurt timp după fericitul eveniment, frumoasa vloggeriță a spus că are niște probleme. Iată ce le-a dezvăluit fanilor iubita lui Cristi Manea!

Irina Deaconescu nu-și mai încape în piele de fericire de când Dumnezeu i-a îndeplinit cel mai mare vis. Frumoasa vloggeriță l-a făcut pe Cristi Manea tată, aducând pe lume o fetiță superbă și perfect sănătoasă. Acum însă, vedeta are unele probleme.

Așa cum știți, Irina Deaconescu nu a născut pe cale naturală, ci a trecut printr-o operație de cezariană pentru a o putea aduce pe lume pe bebelușă. De curând, faimoasa blondină li s-a confesat internauților și le-a spus că deși pe perioada sarcinii tenul ei a fost lipsit de imperfecțiuni, vedeta se confruntă acum cu niște erupții pe față.

Irinei Deaconescu i-a apărut o erupție pe față

Potrivit spuselor Irinei Deaconescu, aceasta a încercat să-și acopere erupțiile de pe chip cu machiaj, însă așa cum spune chiar ea, asta nu ajută. Tot ea a declarat că nici nu știe ce să folosească pentru a-și trata problema.

„Nu am stat atât de bine la capitolul somn și nici fața nu mă ajută. Pe cât de frumos a fost tenul meu în timpul sarcinii, pe atât de ciudat e acum. Are tot felul de erupții… Mi-am spus make-up pe față, pentru că o să ies puțin din casă, dar nu, nu ajută. Nici nu știu cu ce să mă dau. Las așa”, a spus Irina Deaconescu la InstaStory.

În continuare, vedeta a declarat că cea mică îi dă serioase bătăi de cap când vine voba de somn. Irina Deaconescu a mărturisit că o are ca ajutor de nădejde pe mama ei care o leagănă pe cea mică pentru ca vloggerița să se poată odihni în sfârșit. Chiar și așa, blondina nu se plânge, spunând că este înzestrată cu răbdare.

„Asta mică nu ne lasă deloc să dormim. De la ora 23:00 până pe la 01:00 noaptea a stat cu mine. Efectiv am adormit adoptând-o, a luat-o mama de lângă mine și a legănat-o până pe la 04:00. Nu plângea sau ceva, plângea doar dacă era singură. A legănat-o mami toată noaptea și eu am dormit. O să ne obișnuim, zic. Asta e, noi suntem încărcate cu răbdare”, a adăugat ea.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments