Cu ce probleme se confruntă actorii din serialul Vlad

by Cristian Dobre

Deși acțiunea din serialul “Vlad” se petrece în diferite anotimpuri, majoritatea filmărilor au avut loc, ca un făcut, spre sfârșitul anului. Așa se face că în plină iarnă, actrițele au fost nevoite să se conformeze scenariului și să înfrunte temperaturile joase în sandale și rochii decoltate.

Frumoasă este viața de actor, dar eforturile sunt de multe ori direct proporționale cu gloria. Olimpia Melinte, protagonista serialului “Vlad”, ne-a mărturisit că munca la acest proiect este o reală plăcere, dar că a avut parte și de momente nu tocmai plăcute. Cel mai mare sacrificiu făcut de dragul artei a fost acela de a ține piept zilelor friguroase de filmare în haine prea subțiri pentru gradele din termometru.

“Ne îmbrăcăm foarte gros pe dedesubt. În cazul în care avem picioarele goale, de exemplu, pentru că se întâmplă să fim în sandale și să fie iarnă, la prim-planuri avem multe perechi de pantaloni pe noi și nu se vede ce e în partea de jos. Purtăm 4-5 straturi de haine, în general. De asta uneori lumea e surprinsă că suntem mai slabi în realitate. Avem multe haine pe dedesubt care ne fac să arătăm mari”, ne-a povestit interpreta Elizei din serial. Cum era firesc, aceste mici trucuri vestimentare au pus unele filmări în dificultate, spre disperarea regizorului.

“Mi s-a întâmplat la o filmare să-mi iasă bluza de dedesubt. De obicei, stilista cumpără malete și le taie gâtul, ca să nu se vadă că noi suntem decoltate, și îmi ieșea mereu de dedesubt încă o bluză, o bucată de material. Regizorul oprea imediat filmarea, nu înțelegea ce se întâmplă”, a povestit amuzată Olimpia.

Nici actorilor nu le plac scenele friguroase

Nu doar actrițele au această problemă, ci și actorii din serial. George Piștereanu ne-a mărturisit că pentru el cea mai mare provocare nu e să joace scene solicitante din punct de vedere fizic, ci să filmeze în frig. “La cât sport fac eu, nu cred că mai există ceva care să îmi poată testa limitele fizice sau rezistența. Ceea ce te solicită de fapt la o filmare este faptul că nu vrei să greșești, iar pentru asta trebuie să fii foarte concentrat. Cea mai mare provocare este atunci când trebuie să filmăm în plină iarnă scene de vară sau primăvară”, a povestit George Piștereanu.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments