Cu ce noutăți vine sezonul 8 ”Românii au talent”

by Dana B.

Sezonul 8 Românii au talent începe pe 16 februarie. În fiecare vineri seara, de la 20:30, telespectatorii vor urmări show-ul suprem și vor avea parte de magia talentului, care le va aduce bucurie, emoție și foarte multă distracție.

 Pro TV urmează să difuzeze în curând o nouă ediție a show-ului Românii au talent, cel de-al optulea sezon. Show-ul sărbătorește Marea Unire a Talentului și aduce pe aceeași scenă români deosebiți, extrem de carismatici și cu talente în domenii din ce în ce mai diverse.

Emisiunea îi va avea ca jurați pe Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, cei care vor decide care dintre concurenții din preselecții vor ajunge în etapa următoare sau pe care, grație golden buzz-ului – așa cum s-a întâmplat la Românii au talent din 2017, fiecare dintre cei patru jurați, dar și prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș, îi pot alege pentru a-i trimite direct într-una dintre semifinalele concursului.

Cei patru jurați abia așteaptă începerea show-ului de talente de la Pro TV.

Încântată că a descoperit și în acest sezon talentul în cele mai diverse forme, Mihaela Rădulescu a spus: ”Va fi un sezon ca un blockbuster, plin de trăiri de tot felul. Preselecțiile au fost încărcate de emoții, iar concurenții mai determinați ca niciodată, creativi, și cu o dorință aprigă de a arăta cine sunt cu adevărat. Ne-au uimit foarte mulți români dintre cei care au avut curajul să urce pe scenă și cred că o să vă placă tot ce veți vedea și veți simți din 16 februarie”.

Bucuros că așteptarea a luat sfârșit și că în scurt timp va începe sezonul 8 al celui mai tare show de divertisment, Românii au talent, Andi Moisescu a declarat: ”Acest sezon este puțin diferit, deoarece ne-am propus să descoperim talentul autohton, răspândit peste tot în lume. Nu a fost ușor, dar a fost mai multă emoție și surpriză pentru noi. Continuă să mă uimească românii cu capacitatea lor de a surprinde, unii concurenți au bătut chiar mii de kilometri în efortul lor de a ne arăta de ce sunt în stare”.

Florin Călinescu a spus: ”Am observat la românii plecați din țară o existență a spiritului românesc, a spiritualității și a patriotismului. În acest sezon, la preselecții, am văzut talente de toate felurile, din toate domeniile. Emoțional am apăsat pe butonul auriu, dar în rest am văzut de toate: concurenții dansează, cântă, recită, merg pe sârmă, fac magie, improvizează și așa mai departe. Sunt foarte mulți talentați în multe laturi ale manifestării omenești”.

 Andra a completat: ”Sezonul 8 Românii au talent va fi unul surprinzător din toate punctele de vedere. Întotdeauna mă întreb daca mai sunt talente de descoperit, momente pe care nu le-am văzut încă pe scenă, dar românii ne demonstrează în fiecare an că sunt extraordinari, că ascund foarte multe povești și abilități incredibile. Am văzut numere cu adevărat spectaculoase, concurenți extrem de ambițioși, care nu au lăsat nimic să-i abată de la drumul lor și de la ceea ce-și doresc”.

Ce surprize pregătesc cei doi prezentatori de la Românii au talent 2018

Smiley și Pavel Bartoș sunt cei care prezintă show-ul Românii au talent de la postul de televiziune pro Tv.

”Ne-am propus să aducem pe scenă în acest sezon oameni deosebiți, cu povești impresionante și plini de talent. Așa că i-am ascultat cu atenție pe cei patru jurați, am pornit căutările și am luat lumea-n lung și-n lat. A fost de bun augur, pentru că am descoperit români extraordinari în afara granițelor, care s-au bucurat foarte mult că am mers după ei. Nouă ni se pare că este unul dintre cele mai interesante sezoane Românii au talent de până acum, pentru că vom cunoaște concurenți care, indiferent de greutăți, au luptat pentru a-și împlini marele vis, acela de a se realiza și de a se arăta în fața celor de acasă”, au spus Smiley și Pavel Bartoș.

Câștigătorii Românii au talent de la edițiile precedente

Ediția din 2017 a concursului Românii au talent a fost câștigată de Lorelai Moșneguțu, o fetiță care nu are mâini, dar cânt impecabil la pian, cu picioarele, desenează și are o mulțime de alte talente speciale. Ea intrat în posesia premiului cel mare, în valoare de 120.000 de euro.

Primul câștigător de la „Românii au talent”, care în primăvara lui 2011 a primit trofeul și un cec în valoare de 120.000 de euro, se numește Adrian Cristian Țuțu.

Cel de-al doilea sezon „Românii au talent” a fost câștigat în 2012 de mentalistul Cristian Gog.

Cel de-al treilea câștigător de la „Românii au talent” este Bruno Icobeț, care a făcut un număr de dresaj cu câini.

Cel de-al patrulea sezon „Românii au talent” a fost câștigat în 2014 de formația Brio Sonores.

Sezonul cinci a fost câștigat de SpeedCubin, trei băieți care au impresionat cu dexteritatea lor în rezolvarea cuburilor Rubik.

Sezonul 6 a fost câștigat de Laura Bretan, o adolescentă de origine română care este stabilită în America, și care a impresionat cu vocea sa de soprană. Ea a participat și la America’s Got Talent.

Sezonul șapte i-a revenit, cum menționam mai sus, lui Lorelai Moșneguțu.

 

Sursa: libertatea.ro

 

Facebook Comments