Cu antrenoarele și trei sportive de la CSM Arad, ansamblul național de ritmică a luat medalii la Novi Sad și Sofia! (FOTO)

by Sorin Haut

Sportivele din lotul național de gimnastică ritmică participă în această perioadă la diferite competiții internaționale, pentru a pregăti cât mai bine Campionatele Europene de la Budapesta, programate în perioada 22-26 mai. Iar CSM Arad își pune serios amprenta pe ansamblul tricolor al senioarelor, pregătit de antrenoarele clubului de pe Mureș, Daniela Chiriac și Tatiana Novikova și cu trei arădence în componență: surorile gemene Andra Crainic și Carina Crainic și Dalia Marin. Din lot mai fac parte Anisia Drăgan, Claudia Mitan și Eva Vencu. Iar acest ansamblu face progrese importante, cucerind chiar în weekend medalia de bronz în finala de 3 panglici și 2 mingi de la Sofia Cup (Bulgaria), turneu internațional. În martie, componentele lotului național de senioare ansamblu au reușit să câștige medalia de argint în concursul all-around, la o altă competiție internațională, Trophy of Novi Sad (Serbia), ediția a XIII-a!

Tricolorele pregătesc Europenele de la Budapesta, din luna mai

Revenind la întrecerea de la Sofia, România a mai obținut o serie de medalii la junoare: Amalia Lică, aur la cerc și măciuci și argint la panglică, echipa de junioare (Lică și Garac), argint și Lisa Garac, bronz la minge. În competiția senioarelor, România a fost reprezentată de sportivele Sabina Enache și Cristina Halep. Ambele gimnaste au avut evoluții bune, înregistrând un progres față de competițiile anterioare.

Facebook Comments