Cu alcoolemii de peste 1 la mie, pe străzile Aradului

by Dana B.
Please follow and like us:

Polițiștii rutieri au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe persoane care au condus autoturisme fiind sub influența alcoolului.

Astfel, a fost depistat de polițiștii Serviciului Rutier un bărbat de 49 de ani, din județul Argeș, în timp ce conducea un autotractor cu semiremorcă pe D.N. 7. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 1,26 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii din Ghioroc au depistat un tânăr de 28 de ani, din Hălmagiu, în timp e conducea un autoturism pe D.J. 708C, având o alcoolemie de 1,10 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

A mai fost depistat în trafic un bărbat de 31 de ani, cetățean italian, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu, având o alcoolemie de 0,81 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu axactitate a alcoolemiei, pe numele celor în cauză fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere de vehicule pe drumurile publice, sub influența alcoolului.

 

Facebook Comments