CSS Gloria Arad s-a remarcat la Festivalul de babybaschet

by Sorin Haut

CSȘ Gloria Arad s-a clasat pe locul 4 în grupa A a Festivalului Național de babybaschet feminin, care s-a desfășurat la Costinești. Fetele pregătite de Cristian Bondor au avut o prestaţie foarte bună, reuşind să câștige șase din cele opt meciuri susținute pe litoral: 31-16 cu CSȘ Craiova, 52-14 cu BC Slam București, 62-22 cu CS Fly OC Constanța, 12-9 cu KSE Tg. Secuiesc, 40-15 cu CSȘ Sf. Gheorghe și 42-14 cu CSȘ II Alexandria. Singurele înfrângeri au venit cu Dan Dacian Portocaliu București, scor 23-41, echipă neînvinsă și CSȘ I Ploiești, 11-19.

În clasament, Dan Dacian a fost prima, urmată de LT Lucian Blaga Reghin şi apoi de un pluton de trei echipe, cu acelaşi număr de puncte, ACS KSE Târgu Secuiescu, CSS Gloria Arad şi CSS 1 Ploieşti. Lotul formaţiei arădene a fost format din următoarele jucătoare: Daria Spinean, Thara Cohan, Riana Stepan, Damaris Talpoş, Oana Tretli, Blanca Valea, Ecaterina Sandu, Yasmina Coman, Maria Mărgineanu şi Florentina Babiuc.

La startul competiției au fost prezente 22 de formații feminine și 98 masculine. Aradul, prin BC Valbon, va avea reprezentantă și la Festivalul de minibaschet masculin, ce se va disputa tot la Costineşti, în perioada 24-29 iunie.

 

Facebook Comments