CSM TARGOVISTE SI-A PERFECTAT LOTUL SI ASTEAPTA SUPERCUPA CU ARADUL

by Sorin Haut

Cu interdicţia de a evolua în cupele europene şi de a transfera jucătoare din campionate străine, sancţiune dictată de FIBA ca urmare a datoriei către fostul antrenor George Dikeoulakos, CSM Târgovişte a avut dificultăţi în această vară. Totuşi, oficialii dâmboviţeni au lucrat intens pentru formarea lotului, reuşind să le păstreze din stagiunea trecută pe americancele Chrissy Givens, Porchia Green şi Porsche Poole, dar şi pe Anca Stoenescu şi Andreea Huţanu, la care se adaugă cele două transferuri importante din vară, Jasmine Watson de la Sepsi Sfântu Gheorghe şi Khadijah Whittington, adusă de la CSU Alba Iulia.

Două achiziţii importante

Lotul este completat de Raluca Alecu (Alexandria) şi Elena Dincă (Sepsi), care au revenit în Cetatea Chindiei, dar şi de Selena Kirberg şi Anamaria Căpraru. Revenind la interdicţia de a transfera jucătoare din campionate străine, un mare semn de întrebare se ridică asupra americancei Green, care conform latinbasket.com, a evoluat în vară în Mexic, pentru Aguilas, fiind desemnată şi cel mai bun fundaş al anului. Ceea ce înseamnă că nu ar mai fi avut dreptul să joace din nou la Târgovişte, caz care trebuie să fie limpezit de oficialii Federaţiei.

Sezon deschis de „El Clasico”

În rest, un lot echilibrat şi destul de bun, cu care formaţia pregătită de Dan Fleşeriu vizează din nou obiective importante în sezonul viitor. Primul duel este chiar împotriva marii rivale, Univ.Goldiş ICIM Arad, într-o reeditare a finalei din ediţia trecută de campionat. Este vorba despre Supercupa României din 16 septembrie, meci programat la Arena de Baschet din Bucureşti. La fel ca şi Aradul, CSM se reuneşte luni, 1 septembrie.

 

Facebook Comments