CSM Arad merge pe mâna junioarelor, în Superligă!

by Sorin Haut

Proaspăt medaliată cu bronz european în proba pe echipe a cadetelor, Adela Strună este produs al tenisului de masă arădean. Jucătoarea crescută şi formată la CSM Arad, antrenor Cristian Dodean, va fi din toamnă şi componentă a echipei de Superligă a CSM Arad, alături de alte două jucătoare tinere, de perspectivă: Irina Rus şi Ana Barbu, 17 ani, fostă la Slatina. Toate trei au sau au avut tangenţe cu loturile naţionale juvenile.

“Am decis să mergem în sezonul viitor pe cartea jucătoarelor foarte tinere. Fetele aveau nevoie de încredere şi de astfel de meciuri, mai tari, pentru a creşte în valoare. Lotul va fi completat cu încă o jucătoare tânără, dar încă nu m-am hotărât cine va fi”, spune antrenorul Cristi Dodean.

Iată că după câţiva ani în care s-a mizat pe jucătoare ceva mai consacrate, chiar şi din Serbia, Aradul se axează acum pe valorile proprii, încercând să crească o nouă generaţie. CSM Arad a bifat, în ultimele trei sezoane, doar clasări în careul de aşi, de două ori pe locul 4, în stagiunea trecută şi acum trei ani şi o medalie de bronz, acum doi ani.

Facebook Comments