CSM ARAD MERGE CU PATRU SPORTIVI LA NATIONALELE DE TENIS DE MASA

by webeditor

Buzăul va găzdui de vineri până duminică o nouă ediţie a Campionatelor Naţionale individuale de seniori la tenis de masă. Ca în fiecare an, CSM Arad se numără printre protagoniste, patru sportivi urmând să se lupte pentru medalii sau clasări cât mai bune în cele trei probe, simplu, dublu şi dublu mixt. Este vorba despre Bernadett Balint, Andreea Dodean, Andreea Fistyulof şi Adrian Dodean. Marea absentă a întrecerii din Crâng este Daniela Dodean, cu probleme medicale, dar la Buzău nu va ajunge nici Bianca Crişan, în refacere după problemele la spate:

Dana Dodean lipseşte din cauza unei recidive la genunchi

La Dana a apărut o recidivă la genunchi şi medicul i-a recomandat un mic repaus, iar Bianca revine de luni la antrenamente, ea confruntându-se cu o contractură musculară la spate. Sper să ne putem baza pe ea la etapa de Superligă de la Constanţa, din 22-23 martie. Chiar şi în condiţiile acestor absenţe, ne punem destule speranţe la clasări cât mai bune. Şansele cele mai mari le are Adi, care în pereche cu buzoianul Constantin Cioti, sunt campionii en-titre la dublu”, ne-a declarat antrenorul coordonator al secţiei de tenis de masă, Cristian Dodean.

Cristi Dodean – antrenor secund al lotului naţional de junioare

Tehnicianul arădean este proaspăt numit şi în funcţia de antrenor secund al lotului naţional de junioare (principal este Petre Arnăutu), cu Bernadett Balint, Bianca Crişan şi Diana Lupu piese de bază. La dublu mixt, CSM Arad va fi reprezentat de o pereche inedită şi în premieră, formată din Bernadett Balint şi Adrian Dodean. În proba de simplu, Bernadett Balint va avea o misiune foarte grea în drumul spre fazele finale, atâta timp cât la întrecere şi-au anunţat prezenţa principalele două favorite, senioarele Eliza Samara şi Bernadette Szocs. Pentru Balint urmează o perioadă încărcată, ea urmând să plece săptămâna viitoare la Openul Franţei, urmat de cel al Italiei, două întreceri din cadrul circuitului mondial al junioarelor. (sportularadean.ro).

Facebook Comments