CS Fan şi ProVolei râvnesc la medalii pe nisipul de la Mamaia

by Sorin Haut

CS Fan și CS ProVolei sunt cluburile arădene ce speră la medalii la Campionatul Național de volei pe plajă, care se desfășoară, în această săptămână, la Mamaia. În urma punctajelor acumulate la etapele naţionale de la Cluj, Arad şi Mamaia, cei mai buni sportivi s-au reunit pe plaja de la Dandana. Campioni en-titre, Cătălin Lelea (foto) și Lucian Bădiceanu (CS Fan) au fost repartizați în Grupa B, una în care se mai regăsesc două cupluri ale ProVolei: Sergiu Gligor/Andrei Crișan și Marius Mascovits/Ovidiu Darlaczi. Între cele 6 echipe din grupa A este prezentă combinata arădeano-reșițeană Tihamer Katona/Eduard Popa.

„Obiectivul CS Fan Arad e o medalie. Suntem în al șaptelea an de la înființare, timp în care în competiția masculină am jucat de fiecare dată finala, de trei ori reușind să cucerim aurul național”, spune Ștefan Gog, președintele CS Fan. La startul competiţiei de pe litoral s-au mai aliniat alţi doi voleibaliști născuți în Arad, dar care reprezintă alte cluburi, Cătălina Bosuioc (CSM Timișoara) și Sergiu Rodina (CSU Reșița).

Sistemul de desfășurare este „fiecare cu fiecare” în grupe (5 meciuri per echipă), primele două clasate avansând în semifinale. Speranțe la medalii arădene pe nisipul de la malul mării mai sunt și în Campionatul Național de cadeți/cadete (17-22 august) și în cel de juniori/junioare (22-25 august), perechi ale ProVolei și Westar fiind printre competitoare.

 

Facebook Comments