CS FAN ARAD VREA NOI MEDALII LA VOLEI PE PLAJA

by Sorin Haut

CS FAN Arad a dat lovitura în sezonul trecut, când oferea echipa câştigătoare în Naţionalele de seniori la volei pe plajă, Cătălin Lelea şi Adrian Holhoş cucerind aurul. Aspiraţiile clubului condus de Ştefan Gog rămân aceleaşi şi în acest sezon, în care cei de la Fan mizează pe două perechi valoroase. La masculin, în absenţa lui Cătălin Lelea, accidentat la barajul de promovare în Divizia A1, vor juca împreună orădenii Adrian Holhoş şi Bogdan Nan, al doilea în vârstă de doar 19 ani, campion naţional şi balcanic de juniori. Cei doi au făcut, recent, furori la campionatul maghiar de volei pe plajă, impunându-se după 7 victorii. La fete fac pereche Ana Maria Fîcă (27 de ani, originară din Topliţa) şi Denisa Pujky (19 ani, Lugoj), ultima campioană naţioanală şi balcanică la junioare.

Sezonul intern debutează la Cluj; Naţionale la Sibiu, Mamaia şi Bucureşti

Cele două reprezentante ale Aradului au obţinut locul 3 la campionatul de volei pe plajă al Ungariei. Pentru sportivii arădeni urmează un program încărcat în perioada 11 iulie-10 august, cu turnee şi campionate naţionale: “La sfârşitul acestei săptămâni avem un prim turneu la Cluj, apoi săptămâna viitoare la Oradea, iar peste două week-end-uri la Sibiu, unde vom avea şi Naţionalele de senioare. Apoi, Naţionale de seniori la Mamaia, în 1-3 august şi de junioare o săptămână mai tîrziu. Este un program încărcat, dar trebuie să facem faţă”, ne-a declarat preşedintele-antrenor al CS Fan Arad, Ştefan Gog.

Două perechi pentru noi performanţe

Obiectivele sunt îndrăzneţe şi în acest an, iar clubul ar putea avea reprezentante şi în Campionatul Naţional al junioarelor, din perioada 9-10 august, de la Bucureşti: “Ne propunem o medalie la Naţionale atât la fete cât şi la băieţi, eu zic că putem îndeplini obiectivul la ce echipe avem. Chiar dacă nu va mai fi aur, ne mulţumim şi cu bronz sau argint. Asta nu înseamnă că ne dăm bătuţi, vom juca pentru titlu. S-ar putea să avem o pereche şi la junioare, dar încă nu i-am găsit parteneră Denisei”, mai spune Ştefan Gog. Unicul partener media al CS FAN Arad este portalul www.livearad.ro, astfel că vă vom ţine la curent cu toate rezultatele sportivilor noştri.

Facebook Comments