CS Fan a urcat pe podium la turneul de la Reghin

by Rusu Flavius

Un număr de 17 echipe s-au aliniat la tradiţionalului turneu internaţional de volei organizat de Volei Club Avântul Reghin. Printre ele şi reprezentanta Aradului, CS Fan, care a ocupat la final un merituos loc trei în grupa valorică A. Cupa „1 Decembrie”, cum s-a numit competiția din Transilvavia, a reunit echipe din România, Ungaria, Polonia şi Slovacia.

CS Fan Arad a depășit, în faza grupelor, cu scorul de 2-0 (20-14, 20-15), gruparea poloneză San Lesko, dar a pierdut apoi cu Espro Predeal, scor 0-2 (17-20, 18-20). În finala mică, arădenii au câştigat cu echipa din Piatra Neamț, trofeul revenindu-le gazdelor de la Volei Avântul Transilvania.

Ștefan Gog (foto), președintele al clubului, Iulian Pepelici, Costel Crețu, Cătălin Lelea, Moise Abrudan, Petru Pop, Cristian Birta și Răzvan Motoc au reprezentat Aradul la această a XV-a ediție a turneului din Reghin.

Următoarea acțiune pregătită de CS Fan este programată în 11 ianuarie 2020, când la Sala Sporturilor „Victoria” va avea loc o nouă ediție a Cupei Aradului.  Altfel, în decembrie va avea loc Gala clubului, unde vor fi premiaţi cei mai buni sportivi ai anului.

Facebook Comments