„Crocodile Hunter” va primi o stea pe Hollywood Walk of Fame

by Dana B.

Ecologistul și prezentatorul de televiziune australian Steve Irwin, cunoscut sub denumirea de „Crocodile Hunter”, va primi postum o stea pe faimoasa Hollywood Walk of Fame, pentru contribuțiile aduse prin intermediul documentarelor sale dedicate faunei sălbatice, informează DPA.

„Sunt nespus de încântată să vă împărtășesc că tocmai am primit vestea că tata va fi onorat cu o stea pe Hollywood Walk of Fame”, a scris fiica lui Irwin, Bindi, vineri pe Twitter.

Irwin a murit în septembrie 2006 în apele din apropierea coastei statului Queensland, în timpul filmării unui film documentar subacvatic, după ce a fost înțepat în piept de o pisică de mare.

„Azi suntem atât de mândri”, se indică și pe contul de Facebook al grădinii zoologice fondate de Steve și condusă în prezent de văduva sa, Tracey Irwin.

„Prin seria de documentare dedicate vieții sălbatice, Steve a adus subiecte precum conservarea naturii și educația în livingurile oamenilor din întreaga lume”, se adaugă în declarație.

Printre celebritățile care vor primi o stea pe celebrul bulevard în 2018 se numără rapperul Snoop Dogg, actrița din „Dosarele X” Gillian Anderson, interpreta „Wonder Woman” din anii ’70, Lynda Carter, și câștigătoarea premiului Oscar, Jennifer Lawrence,

Oricine poate nominaliza o celebritate pentru o stea pe Walk of Fame, care este oferită de Camera de Comerț din Hollywood.

Personalitățile recompensate sau studiourile care le sponsorizează trebuie să plătească 40.000 de dolari pentru acordarea stelei. În cazul lui Irwin, steaua va fi sponsorizată de departamentul pentru turism din Sunshine Coast (Queensland, Australia).

 

Sursa: agerpres.ro

Facebook Comments