Crişul se întăreşte cu doi foşti jucători, pregătirea demarează săptămâna viitoare

by Sorin Haut

Divizionara terţă de fotbal Crişul Chişineu Criş va demara pe 6 iulie campania de pregătire a noului sezon fotbalistic de Liga 3. Startul e optimist după clasarea istorică din stagiunea trecută – „îngheţată” din pricina pandemiei de COVID-19 – cu trupa lui Adrian Abrudean pe locul trei.  Crişul s-a despărţit în această vară de juniorul Codrea şi de orădenii Balla şi Ember.

În schimb, conducerea clubului a perfectat două achiziţii, fundaşul stâng Gabriel Siminic (34 ani) şi atacantul Sebastian Budur (31 ani). Primul nu şi-a prelungit înţelegerea cu Dumbrăviţa, iar cel din urmă revine tot din judeţul Timiş, de la Ghiroda şi Giarmata Vii.  Fotbalişti cu experienţă, care se întorc la Crişul pentru a pune umărul la viitoarele performanţe.

Echipa din C4 vrea să continue colaborarea foarte bună cu UTA, trei juniori „roş-albi” – Zamfir, Sabău şi Tambor – fiind împrumutaţi în continuare la Chişineu Criş.  De asemenea, „Ştili” Abrudean îşi mai doreşte la echipă încă un mijlocaş de creaţie şi câţiva juniori de 2000-2001.

 

Facebook Comments