Crişul s-a despărţit de trei handbaliste, dar aşteaptă încă o extremă

by Sorin Haut

Divizionara secundă de hadbal Crişul Chişineu Criş a transferat două ucrainience în această vară – Andryiana Naumenko și Anna Ivanenko, dar se și desparte, din diverse motive, de trei handbaliste: Paula Popeanu, Mihaela Damian și Alexandra Haidu. Celor trei le expirase contractele la sfârşit de iunie. Sârboaica Milica Golusin este, încă, aşteptată la pregătiri, revenirea sa în ţară fiind mult îngreunată de restricţiile de călătorie impuse Serbiei de România. Altfel, clubul este în negocieri avansate cu o extremă de mână stângă.

Patru locuri libere în Liga Florilor

După ce echipa din Slobozia a anunţat că renunţă la locul de primă ligă, patru locuri libere sunt în Liga Florilor, dar nu este exclus să apară probleme financiare şi alte cluburi, chiar participante la barajul de promovare. Nu se cunosc încă detalii legate de locaţia şi perioada turneului final, dar clarificări se aşteaptă în jurul datei de 15 iulie, când este termenul limită de înscriere pentru turneul de promovare.

CSM Târgu Mureş se desfiinţează!

Crișul este în grupă cu CSU Neptun Constanța, HCF Piatra Neamț și Activ Prahova Ploiești. Rivala arădencelor din seria de vest, CSM Târgu Mureş, se va desfiinţa şi astfel nu va putea participa la acest turneu de promovare.  Deci, şanse tot mai mari ca echipa din Crişineu Criş să reuşească promovarea în elita handbalului feminin românesc. 

 

Facebook Comments