Crişul Chişineu Criş le-a suspendat contractele şi handbalistelor

by Sorin Haut

Lider în seria D a ligii secunde la handbal feminin, Crișul Chişineu Criş și-a suspendat antrenamentele, iar jucătoarele au plecat acasă, alături de familii. Milica Golusin a ajuns pe ultima sută de metri în Serbia, chiar înainte de închiderea graniţelor, dar nu a mai apucat să îşi ia toate bagajele de la Arad. Antrenorul Sebastian Tudor le-a pregătit fetelor program de pregătire fizică pentru păstrarea tonusului, iar în funcţie de evoluţia pandemiei de Covid-19 şi inclusiv a stării de urgenţă din România, se vor lua decizii.

Așa cum s-a procedat și în cazul fotbaliștilor de la Crișul, handbalistele au și ele, începând de astăzi, suspendadate contractele de activitate sportivă, pe perioada stării de urgență și a suspendării competiției, urmând să beneficieze de sprijin financiar din partea statului.

Crişul aşteaptă semnale de la Federaţie, pentru a vedea în ce variantă se continuă campionatul, existând chiar soluţia unui turneu final promovare-retrogradare. Arădencele ar mai avea de jucat trei etape din sezonul regulat al seriei, după care ar urma turneul semifinal, la care deja a obţinut calificarea.

Facebook Comments